Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraille boğuşmak

Rüyada azraille boğuşmak

Rüyada azraille boğuşmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada azraille boğuşmak gördüyseniz:

  • Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada dalgayla boğuşmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla boğuşmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak kısmetin bollaşacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada adamla boğuşmak modern insanlarla tanışılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzla boğuşmak ortak edineceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada boğayla boğuşmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulur.

Rüyada dalgalarla boğuşmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments