Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada dalgayla boğuşmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalarla boğuşmak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, anlaşmalardan cayılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerle boğuşmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, ticaretinin de hızlanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Rüyada yılanlarla boğuşmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments