Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zor zamanlar yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalarla boğuşmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak değişik insanlarla karşılaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işarettir.

Rüyada dalgayla boğuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle boğuşmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada cinle boğuşmak rızık ve kazanç elde edeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments