Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık büyük balık tutmak

Rüyada balık büyük balık tutmak

Rüyada balık büyük balık tutmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına delalettir.

Rüyada balık büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada balık büyük balık tutmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada büyük balık tutmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde büyük balık tutmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak hataların düzeltileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük balık tutmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak hasta ve üzgün olacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Rüyada gölde büyük balık tutmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments