Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada boğulur gibi olmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boğulacak gibi olmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, razı geleceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada denize düşecek gibi olmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur gibi deniz görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz gibi su görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, zafer elde edileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments