Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz gibi denize girmek

Rüyada buz gibi denize girmek

Rüyada buz gibi denize girmek dönülmez yollara gireceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, dinde olgunlaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz gibi denize girmek gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Rüyada buz gibi denize girmek ayrılanların kavuşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada buz gibi suya girmek huzurlu hissedileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada buzlu denize girmek edilen duaların kabul olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada buz gibi su görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada buz gibi su içmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz gibi su görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denize düşecek gibi olmak hayır duaları alınacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet eder.

Rüyada denizde balık gibi yüzmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments