Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulur gibi olmak

Rüyada boğulur gibi olmak

Rüyada boğulur gibi olmak hayra ve esenliğe, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada boğulur gibi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada boğulacak gibi olmak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada boğulur gibi olmak şansın çalışmaya başlayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada birini bebek gibi görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, pişman olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada at gibi kişnemek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments