Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz gibi su görmek

Rüyada deniz gibi su görmek

Rüyada deniz gibi su görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada deniz gibi su gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada deniz gibi su görmek şartlarının da zenginleşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünü deniz gibi görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, yeni ilişkiler kurulacağına delalettir.

Rüyada çamur gibi deniz görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada denizde balık gibi yüzmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kafasını toparlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments