Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur gibi deniz görmek

Rüyada çamur gibi deniz görmek

Rüyada çamur gibi deniz görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur gibi deniz gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Rüyada çamur gibi deniz görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sözleri tutulacağına inanılır.

Rüyada buz gibi denize girmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sevdiği insanların olacağına, dua alacağına yorulur.

Rüyada denizde balık gibi yüzmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünü deniz gibi görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada deniz gibi su görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments