Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulur gibi olmak

Rüyada denizde boğulur gibi olmak

Rüyada denizde boğulur gibi olmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, geri plana düşeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada boğulacak gibi olmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet etmektedir.

Rüyada boğulur gibi olmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünü deniz gibi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada deniz gibi su görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Rüyada denize düşecek gibi olmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments