Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulacak gibi olmak

Rüyada boğulacak gibi olmak

Rüyada boğulacak gibi olmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ticaret hayatına atılacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Rüyada boğulacak gibi olmak gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada boğulur gibi olmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada boğulacak gibi olmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yılan gibi balık görmek prestij sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada saray gibi bir ev görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok hayırlı haberler alacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölecekmiş gibi olmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulur.

Rüyada ölü gibi yatmak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments