Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzeceğine, parasal krizler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hem eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments