Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, makam ve söz sahibi olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, daha zengin hale geleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, belaya ve derde düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kinin ve nefretin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak manevi rahatlamaya erileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments