Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak içine düşen fesada yeniliceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına yorulur.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak işinden ve hayatından geri kalacağına, darlığa düşeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak üzücü haberler alacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments