Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde balık tutulduğunu görmek

Rüyada denizde balık tutulduğunu görmek

Rüyada denizde balık tutulduğunu görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada denizde balık tutulduğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Rüyada denizde balık tutulduğunu görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet eder.

Rüyada esir tutulmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan dili tutulmak ticaretin açılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada esir tutulduğunu görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalettir.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili tutulduğunu görmek hanesindeki rızkın da artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dili tutulmak sevilen bir dostun geleceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments