Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin tutulduğunu görmek

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.

Rüyada güneşin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek zor durumların biteceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada dili tutulmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada esir tutulduğunu görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada oruç tutulduğunu görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada zorla tutulmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments