Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve bataklık görmek

Rüyada deniz ve bataklık görmek

Rüyada deniz ve bataklık görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sorunsuz geçeceğine, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada deniz ve bataklık gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada deniz ve bataklık görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bataklıkta balık tutmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bataklık çamur görmek zorlanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla bataklığa batmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, evlerine dünürcü geleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak günaha gireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada bataklığa battığını görmek bol kazanç getireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, az maliyetle ticarete atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments