Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıktan birini kurtarmak

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, çok para kazanılacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına inanılır.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklıkta yüzmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalettir.

Rüyada bataklığa battığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklık görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bataklığa saplanmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur bataklık görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Rüyada bataklığa batan birini görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments