Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa battığını görmek

Rüyada bataklığa battığını görmek

Rüyada bataklığa battığını görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bataklığa battığını gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada bataklığa batan birini görmek kararlar alacağına, aile hayatına adım atılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bataklığa battığını görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada bataklığa girmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işinden ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada bataklığa saplanmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Rüyada bataklıktan kurtulmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bataklık görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işarettir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments