Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıkta balık tutmak

Rüyada bataklıkta balık tutmak

Rüyada bataklıkta balık tutmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada bataklıkta balık tutmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve bataklık görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla bataklığa batmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada bataklığa batan birini görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada bataklıkta kaybolmak çok güzel işlere gireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalettir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada bataklığa battığını görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments