Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, aldığı borçların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bataklığa batmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa girip çıkmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Rüyada arabayla bataklığa batmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Rüyada çamur bataklık görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Rüyada bataklığa saplanmak kısmetlerin günden güne artacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bataklıkta yılan görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments