Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla bataklığa batmak

Rüyada arabayla bataklığa batmak

Rüyada arabayla bataklığa batmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla bataklığa batmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Rüyada arabayla bataklığa batmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa batmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bataklıkta yılan görmek maddi durumun düzeltileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bataklıkta balık tutmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Rüyada bataklıkta timsah görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada kurumuş bataklık görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada bataklığa girmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklığa batan birini görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments