Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklık çamur görmek

Rüyada bataklık çamur görmek

Rüyada bataklık çamur görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, kendi işinin patronu olunacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bataklık çamur gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Rüyada çamur bataklık görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada bataklık çamur görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa girmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bataklıkta kaybolmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Rüyada kurumuş bataklık görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ferahlığa çıkacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bataklığa gömülmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, şansın yüzüne güleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments