Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bataklıktan kurtarmak

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak onlardan fayda göreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa batan birini görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada arabayla bataklığa batmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve bataklık görmek eğer işsizse iş bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada bataklık çamur görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklığa battığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments