Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde namaz kilmak

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada namazi ters kilmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yüze kil görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kil almak ruhen ve bedenen yenileneceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, helal rızık yiyeceğine işarettir.

Rüyada kil sürmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kil taşı görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kil sürmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments