Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kil görmek

Rüyada yüze kil görmek

Rüyada yüze kil görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, hayıflanacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kil gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Rüyada yüze kil görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze kil sürmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada killi toprak görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sonunda maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada bacaklarini killi görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Rüyada bacak killari görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kil toprak görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada burnundan kil kesmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kil maskesi yapmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments