Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kil sürmek

Rüyada yüze kil sürmek

Rüyada yüze kil sürmek küskünlük yaşanacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kil sürmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada yüze kil sürmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kil sürmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yüze kil görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bacakta killari almak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada bacak killari görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazi ters kilmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada toprak kil görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarini killi görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments