Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kil sürmek

Rüyada kil sürmek

Rüyada kil sürmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Rüyada kil sürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada yüze kil sürmek yükünün azalacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kil sürmek bazı zevklerinden geri kalacağına, yeni duygular tadacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada kil taşı görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada namazi ters kilmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kil çamuru görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada killi toprak görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet eder.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada killi çamur görmek iftiraya maruz kalınacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments