Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kil taşı görmek

Rüyada kil taşı görmek

Rüyada kil taşı görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kil taşı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kil taşı görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada killi toprak görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kendisini işine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kil görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, rakiplerine yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kil toprağı görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan kil kesmek prestij sahibi olunacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Rüyada kil maskesi yapmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada killi çamur görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüze kil görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments