Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazi ters kilmak

Rüyada namazi ters kilmak

Rüyada namazi ters kilmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada namazi ters kilmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada namazi ters kilmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak hayal kırıklığına uğrayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kil çamuru görmek gönül yaralarının iyileşeceği, çalışmaların bol kazanç getireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta killari almak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan kil almak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada yüze kil sürmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan kil kesmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments