Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kil almak

Rüyada burnundan kil almak

Rüyada burnundan kil almak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan kil almak gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Rüyada burnundan kil kesmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan kil almak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada koltuk alti killari görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Rüyada killi çamur görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kil sürmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze kil sürmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kil toprak görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada namazi ters kilmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments