Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlis yöne namaz kilmak

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak kişisel kavgaların son bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, borçlarının artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada namazi ters kilmak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan kil kesmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze kil sürmek fenalıkta bulunmaya, sermayesinin boşa gideceğine, kazancında da artış meydana geleceğine delalettir.

Rüyada yüze kil görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada killi çamur görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işarettir.

Rüyada kil taşı görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin daha çok kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments