Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün üstünde durmak

Rüyada köprünün üstünde durmak

Rüyada köprünün üstünde durmak iş güç sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, neşeli bir hayat süreceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına inanılır.

Rüyada köprünün üstünde durmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada köprünün üstünde durmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret eder.

Rüyada köprüde durmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprünün üzerinde durmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada köprü altında durmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Rüyada köprünün ortasında durmak verimliliğinin de artacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprü üzerinde durmak sonuçtan memnun kalacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ip üstünde durmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tek ayak üstünde durmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments