Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına, sosyal konumunun değişeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini atın üstünde gördüyseniz:

  • Hazırlanmış ya da uygulamaya konulmuş planlar değiştirilebilir.

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek çevre değiştireceğine, dikkat çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, gelişim içine gireceğine inanılır.

Rüyada atın üstünde erkek görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada at üstünde adam görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde at görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada atın üstünde gitmek rakiplerine yenileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde uçmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments