Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde gitmek

Rüyada atın üstünde gitmek

Rüyada atın üstünde gitmek alınan borçların ödenemeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Rüyada atın üstünde gitmek gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Rüyada atın üstünde gitmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünde kadın görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde kendini görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada at üstünde asker görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstünde koşmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünde olduğunu görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada atın üstünden düşmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada at üstünde padişah görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments