Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde uçmak

Rüyada atın üstünde uçmak

Rüyada atın üstünde uçmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada atın üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Rüyada atın üstünde uçmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Rüyada tahta üstünde uçmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada balonun üstünde uçmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde uçmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üstünde uçmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde uçmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartal üstünde uçmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çok sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments