Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini at üstünde gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada atın üstünde sünnet çocuğu görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kafasının da rahat edeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını at üstünde görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde at görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada atın üstünde uçmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada at üstünde melek görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada at üstünde birini görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments