Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaleti su basmak

Rüyada tuvaleti su basmak

Rüyada tuvaleti su basmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaleti su basmak gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tuvaleti su basmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette boka basmak onlara galip geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete basmak kimseyle konuşmaz olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolu su basmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işarettir.

Rüyada işyerini su basmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi temiz su basmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehri su basmak yüzünün de yerlere düşeceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments