Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfağı su basmak

Rüyada mutfağı su basmak

Rüyada mutfağı su basmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfağı su basmak gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada mutfağı su basmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta su görmek birçok kişiye yardım edeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Rüyada evine su basmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi temiz su basmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağlık içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisine basmak zor bir döneme girileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı su basmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli bir haber alacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada evini su basmak maddi zarar edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments