Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir yutmak

Rüyada demir yutmak

Rüyada demir yutmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına inanılır.

Rüyada demir yutmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Rüyada demir para yutmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir yutmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada köpek yutmak âlim kişiler arasına gireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada pirinç yutmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada zar yutmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dişini yutmak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada toprak yutmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uğur böceği yutmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments