Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uğur böceği yutmak

Rüyada uğur böceği yutmak

Rüyada uğur böceği yutmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet eder.

Rüyada uğur böceği yutmak gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada uğur böceği yutmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada uğur böceği doğurmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Rüyada binlerce uğur böceği görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada büyük uğur böceği görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uğur böcekli takı görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz uğur böceği görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde uğur böceği görmek bazı adımlar atacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ün yapmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada uğur böceği yemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments