Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir para yutmak

Rüyada demir para yutmak

Rüyada demir para yutmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir para yutmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Rüyada demir para yutmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir yutmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para yutmak maddi imkânlarının azalacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına alamet eder.

Rüyada kağıt para yutmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada bozuk para yutmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalettir.

Rüyada metal para yutmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğa demir para vermek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada kırık demir para görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments