Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zar yutmak

Rüyada zar yutmak

Rüyada zar yutmak yeni çalışmalara girişileceğine, muradına eremeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada zar yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Rüyada zar yutmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patlaması görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tavla zarı toplamak evlenme yolunda adım atacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarı bozmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zar oynamak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments