Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç yutmak

Rüyada pirinç yutmak

Rüyada pirinç yutmak maddi sıkıntısı olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, galibiyetlerinin artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç yutmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Rüyada pirinç yutmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada saç yutmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Rüyada dil yutmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada lağım yutmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balgam yutmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çay kaşığı yutmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet eder.

Rüyada tarak yutmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, işlerin düzgün gideceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işarettir.

Rüyada kedi tüyü yutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments