Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek yutmak

Rüyada köpek yutmak

Rüyada köpek yutmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek yutmak gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada köpek yutmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada köpek kılı yutmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü yutmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada çamur yutmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işarettir.

Rüyada bozuk para yutmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada para yutmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada telefon yutmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kılı yutmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments