Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak yutmak

Rüyada toprak yutmak

Rüyada toprak yutmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada toprak yutmak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Rüyada toprak yutmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada altın küpe yutmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ilac yutmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek tüyü yutmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küpe yutmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, uzak bir yola gidileceğine tabir olunur.

Rüyada su yutmak sadece kendisini düşüneceğine, ömür boyu başarılı olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet eder.

Rüyada kirli su yutmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada dua yutmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments