Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir şiş görmek

Rüyada demir şiş görmek

Rüyada demir şiş görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ömrün uzun olmasına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir şiş gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada demir şiş görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada et şiş görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı şişmiş görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta şişlik görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağını şişmiş görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments