Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta şişlik görmek

Rüyada bacakta şişlik görmek

Rüyada bacakta şişlik görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ayaklandıracağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalet eder.

Rüyada bacakta şişlik gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada bacakları şiş görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını şiş görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek kazancın daha da arttırılacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta şişlik görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş bacak görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, keder yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sözlerinden çıkmayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Rüyada şiş bacak görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments