Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı şişmiş görmek

Rüyada karnı şişmiş görmek

Rüyada karnı şişmiş görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada karnı şişmiş gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada karnını şişmiş görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kötü günler görüleceğine, başarıyla geleceğine yorulur.

Rüyada karnı şiş kadın görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada karnı şiş görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnın şiştiğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş birini görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek zinde kalacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments