Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et şiş görmek

Rüyada et şiş görmek

Rüyada et şiş görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada et şiş gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek rahat bir hayata kavuşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada et şişi görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, yanlış bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et şiş görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Rüyada şişte et görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek rahatın kaçacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada şiş et görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments